d
Mzy.hu logó

Facebook hirdetés - (0036) 20 521 42 24

KeresőoptimalizálásMi az a Facebook hirdetés ?

A Facebook használata közben a felhasználóknak a képernyő jobb oldalán megjelenő, kis képpel ellátott szöveges hirdetések. Szöveges linkek, amelyekre kattintva a hirdető weboldalára jut a felhasználó.

Mennyibe kerül?

A Google Adwords hirdetésekhez hasonlóan ez is kattintás alapú. Hirdetésünkért a rákattintások számának a szorzatát fizetjük. Az, hogy mennyibe kerül egy kattintás, itt is a verseny függvényében, egy automatikus, folyamatos licit formájában kerül meghatározásra. Átlagosan 50-100 Ft. körül van.

Kiknek ajánljuk ?

Azoknak, akik olyan terméket vagy szolgáltatást kívánnak értékesíteni, amikre az egész országban, szinte bárkinek igénye lehet. A Facebook hirdetéseket ugyanis nem lehet olyan jól célozni, mint az Adwords hirdetéseket. Nem lehet őket kulcsszavakhoz kötni. Van ugyan néhány lehetőség a hirdetések célzottá tételére, például be lehet állítani, hogy milyen nemű vagy korú felhasználóknak jelenjenek meg, de területileg egyenlőre nem lehet igazán szűkíteni a célcsoportot. Csak országok állíthatók be, városok nem. Így, ha nekünk például egy debreceni kerékpárboltunk van, akkor a hirdetésünk meg fog jelenni akár egy soproni felhasználónak is.

 

 

Lefelé mutató nyíl - honlapkészítőHogyan tovább?
Google Adwords hirdetések
A kattintás alapú Google Adwords hirdetések érdekelnek.

kapcsolat
Felveszem a kapcsolatot az Ügynökséggel.