d
Mzy.hu logó

Honlap készítés - (0036) 20 521 42 24

Weboldal készítés MiskolcSokféle célra gyártottunk már weboldalt.

Webáruházak, közösségi portálok, blogok, turisztikai portálok, szállásfoglaló rendszerek és egyszerű céges honlapok. Mindezek megtalálhatók referenciáink között, sőt még vállalat irányítási rendszereket is szoktunk építeni, webes felülettel. Honlapkészítőink szinte az összes programozási nyelvet ismerik, de leggyakrabban a PHP, a Mysql, a Html, a CSS és a Javascript nyelveket használjuk.

A weblapokat saját fejlesztésű adminisztrációs felülettel látjuk el

, ami a következő funkciókat teszi lehetővé: a tulajdonos a weboldal teljes tartalmát módosítani tudja egy egyszerű, könnyen használható felületen ; idegen nyelvek feltöltésének lehetősége ; hírlevélküldő rendszer ; kényelmesen kezelhető blogszerkesztő felület ; keresőoptimalizálás programozói tudás nélkül.

Ez az adminisztrációs felület mindezen felül az átlagnál nagyobb betöltődési sebességet, és a Google keresőrobot számára könnyebb feltérképezhetőséget biztosít a weboldalak számára.

Honlapkészítés szolgáltatásunk teljes körű

, ami azt jelenti, hogy mindent biztosítunk, amire Önnek szüksége és/vagy igénye van a weboldal hatékony működtetéséhez: beregisztráljuk a domain nevet ; tárhelyet adunk a honlaphoz ; elvégezzük a keresőoptimalizálást, linképítést csinálunk, marketing kampányokat készítünk Google Adwords, illetve Facebook hirdetésekkel.

Az általunk készített honlapok sosem válnak elavulttá, mert

, az említett adminisztrációs felület egy olyan funkciót is tartalmaz, amelynek segítségével, néhány kattintással az összes ügyfelünk honlapján el tudjuk végezni az éppen aktuális frissítéseket, biztonsági módosításokat, fejlesztéseket. Úgy működik, hogy Ön kap egy e-mailt a frissítésekről, és eldöntheti, hogy melyeket alkalmazzuk az Ön weboldalán is.

Lefelé mutató nyíl - honlapkészítőHogyan tovább?
Honlap készítés referenciák megtekintése
Megtekintem az ügynökség honlapkészítési referenciáit.
kapcsolat
Felveszem a kapcsolatot az Ügynökséggel.

Honlapkészítés Miskolc, Debrecen, Budapest - (0036) 20 521 42 24