d
Mzy.hu logó

Keresőoptimalizálás (SEO) tanfolyam - tantermi oktatás - (0036) 20 521 42 24

Az AvasWeb Kft. internet marketing és keresőoptimalizálás tanfolyamokat indít Budapest mellett illetve Miskolcon. Ez nem egy online SEO tanfolyam vagy valamilyen hírlevél, hanem rendes tantermi képzés.

Miért így?

A keresőoptimalizálásban és minden más látogatószerzési módszerben akkorára nőtt a verseny, hogy csak folyamatos munkával lehet eredményt elérni. Minden weboldalra rá kell szánni naponta legalább egy órát. Ha ezt egy 10 000 forintos óradíjjal dolgozó szakember csinálja, az nagyon jelentős kiadást eredményez. A legtöbb cég ezt nem engedheti meg magának. Az AvasWeb Kft. keresőoptimalizálás tanfolyamának elvégzése után viszont, akár egy titkárnő is el tudja végezni a szükséges teendőket, a fenti óradíj töredékéért.

Hogyan?

Különösen gyakorlatorientált és interaktív módszerrel dolgozunk. A weboldalak tulajdonképpeni optimalizálása, (annak a leginkább szaktudást igénylő része) már a képzés alatt megtörténik. A résztvevők végzik el az oktató útmutatásai alapján. Keresőoptimalizálás tanfolyamainkon legalább 6, legfeljebb 10 fő vesz részt, és mindenki hoz magával egy weboldalt, amelynek a látogatottságát növelni szeretné. (Akinek még nincs honlapja, annak készítünk egyet, amin gyakorolni tud.) Az összes honlap optimalizálása interaktív módon történik. Minden lépést, hibát és eredményt közösen kielemzünk. Ez a módszer azért ideális, mert kényelmesen elmélyíti a tanulók tudását. Rögtön gyakorlati tapasztalatra is szert tesztnek, mert bizonyos mértékig részt vesznek mind a 6-10 honlap optimalizálásában. A SEO tanfolyam végeztével utánkövetést biztosítunk, ami azt jelenti, hogy az oktatók telefonon állnak a résztvevők rendelkezésére, hogy a későbbi munkájukban segítsenek.

Kiknek ajánljuk?

Kisvállalkozóknak, akiknek kevés az ügyfelük vagy vásárlójuk, ezért könnyebben tudnak marketingre fordítani a saját idejükből, mint a bevételeikből.

Nagyvállalatoknak, amelyek le szeretnének faragni rendszeres marketing kiadásaikból, és van olyan stabil alkalmazottjuk (pl.: titkárnő), akire rá tudnák bízni a látogatószerzést, és ennek érdekében befizetnék egy keresőoptimalizálás tanfolyamra.

Olyan vállalkozó szellemű embereknek, akik el szeretnének sajátítani egy felfutóban lévő szakmát, hogy saját vállalkozást indíthassanak. A keresőoptimalizálással kapcsolatos megrendeléseink száma nálunk folyamatosan feszegeti a kapacitásunk határait, ezért mi is szívesen átadnánk munkáinkból.

Fontos információk a keresőoptimalizálás tanfolyamról:

Részletes tanmenet>>

Helyszínek

  • Halásztelek (Pest megye). Budapest bármely részéről könnyen elérhető az M0 autóúton. Az irodánk kellemes, kertvárosi környezetben található, és a parkolás ingyenes.
  • Miskolc - Egyetemváros. Olcsó szálláslehetőség biztosított.

Jelentkezés, és információk

20/521-42-24 vagy info@avasweb.hu

A képzés időtartama

  • Három hetes SEO tanfolyam. 6 alkalmat jelent az esti órákban. Minden alkalommal 2 órát tartunk, vagyis összesen 12 órás a tanfolyam.
  • Egy napos SEO tanfolyam. Egy alkalommal, hétvégi napon, 9-17 óra között tartunk 10 órát kis szünetekkel illetve fél órás ebédszünettel.

Részvételi díj

  • A 3 hetes, 6 alkalmas (12 órás) keresőoptimalizálás tanfolyam esetében 97 500 Ft.
  • Az 1 alkalmas (10 órás) oktatás esetében 44 500 Ft.

Legközelebbi keresőoptimalizálás tanfolyamok

  • 6 alkalmas oktatás: 2011-06-17
  • 1 alkalmas: 2011-06-18

Még lefoglalható helyek

  • 6 alkalmas oktatás: 4 szabad hely
  • 1 alkalmas: 5 szabad hely

Ajándék! A SEO tanfolyam minden résztvevője ingyenesen megkapja az AvasWeb Kft. által kifejlesztett keresőoptimalizáló software-t, ami elengedhetetlen a gyors és precíz munkához.

A fenti szövegben használt keresőoptimalizálás tanfolyam, és SEO tanfolyam kifejezések szinonimák, ugyan azt értjük alattuk.

Lefelé mutató nyíl - honlapkészítőHogyan tovább?
Webáruház készítés referenciák megtekintése
Megtekintem az ügynökség keresőoptimalizálás referenciáit.
keresőoptimalizálás - Mzy
Meg szeretném tudni, mi az a keresőoptimalizálás.
kapcsolat
Felveszem a kapcsolatot az Ügynökséggel.