d
Mzy.hu logó

Webáruház készítés - (0036) 20 521 42 24

Webáruház készítés MiskolcSaját fejlesztésű webáruház motorral dolgozunk

, ami komoly pénzekben mérhető előnyhöz juttatja ügyfeleinket azokkal a versenytársaikkal szemben, akik valamelyik előre gyártott tucat webshopot használják. Ezek a Joomla, Drupal, Magento, OScommerce stb.... A webáruház készítő cégek 90%-a ilyeneket ad ügyfeleinek, mert ezekhez nem szükséges programozói tudás. A programozói órabér sokkal magasabb, mint például egy Joomla-ban jártas webáruházkészítő költsége, így a cég pénzt spórol meg. Az ügyfél azonban hátrányba kerül, mert ezek az előre gyártott webáruházak lassúak és nehezen keresőoptimalizálhatók.

Webáruház motorunk a leggyorsabb, amit ismerünk.

Lehet, hogy ez elsőre túlságosan magabiztosan hangzik, de ez egy könnyen leellenőrizhető és bizonyítható dolog. Szívesen bebizonyítjuk Önnek is, akár telefonon, akár személyesen. Összehasonlíthatjuk bármely, Ön által választott webáruházzal. Mi még nem találtunk olyat, amelyik felvenné vele a versenyt. Köszönhető ez annak, hogy programozó mérnökeink számára már a fejlesztés legelején a gyorsaság lett megjelölve a legfőbb prioritásként.

Azt, hogy a webáruházak esetében miért volt ennyire fontos számunkra a sebesség, nyilván Ön is el tudja képzelni. De volt még egy dolog: megpróbáltunk a Google fejével gondolkodni, és arra jutottunk, hogy előbb-utóbb be kell építse keresési algoritmusába a sebesség alapján való értékelést is. Azóta ez megtörtént. Ma már a Google előnyben részesíti a gyors weboldalakat a lassúbbakkal szemben. Ezt tavaly novemberben, a PubCon konferencián jelentette be a Google egyik alkalmazottja, Matt Cutts.

Olcsóbb és hatékonyabb keresőoptimalizálás.

Webáruház motorunkat úgy alakítottuk ki, hogy szinte felkínálja a keresőoptimalizálónak a szükséges kódok helyeit, és ahol csak lehet könnyíti munkáját. A webáruház termékeinek és kategóriáinak a struktúrája pedig egyszerű, könnyen feltérképezhető a keresőmotorok számára és minden termék külön URL címet kap. Erről Ön is meggyőződhet, ha megtekinti referenciáinkat. Mindezeknek köszönhetően a keresőoptimalizálás kevesebb idő ráfordítást követel meg, ezért kevesebbe kerül. Mi is olcsóbban vállaljuk a saját webáruház motorunkat használó webshop-ok keresőoptimalizálását. Ha Önnek már van kiszemelt keresőoptimalizáló szakembere, nyugodtan keressenek meg minket együtt. Biztosak vagyunk benne, hogy kedvezőbb feltételekkel fogja vállalni a munkát, miután megmutattuk neki webáruház motorunk működését.

Sohasem válnak elavulttá az általunk készített webáruházak

, mert egy olyan funkciót építettünk be, amellyel minden újdonságot, frissítést, biztonsági megoldást néhány kattintással alkalmazni tudunk az összes ügyfelünk honlapján. Ön kap egy e-mailt az éppen aktuális frissítésekről, és kiválaszthatja, hogy melyeket hajtsuk végre webáruházán.

Webáruház készítés funkciók és árak összehasonlító táblázata

Webáruház készítés összehasonlító táblázat

Lefelé mutató nyíl - honlapkészítőHogyan tovább?
Webáruház készítés referenciák megtekintése
Megtekintem az ügynökség webáruházkészítési referenciáit.
kapcsolat
Felveszem a kapcsolatot az Ügynökséggel.

Webáruház készítés Miskolc, Debrecen, Budapest - (0036) 20 521 42 24
Arculat tervezés, webshop készítés Debrecen